wyszukiwanie zaawansowane
1 » Polityka prywatności2
  • Ilość promocji: 144
  • Ilość nowości: 1
  • Aktualnie kupujących: 4
  • Odwiedziło nas: 6993377 Klientów

Translator google

 

Waluta

Nasze hity

Promocje

Kontakt

  • www.TakTuTanio.pl
    NIP: 948-104-28-43
  • E-mail:sklep@taktutanio.pl
  • Telefon50 918 03 83 Pn-Pt godz. 8-16
  • Godziny działania sklepuHurtownia 24 h

Systemy płatności

  • Przelewy24
  • MBANK Raty

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Artykuł 1. Zasada ochrony prywatności 

  1. Celem niniejszej Polityki Prywatności jest kompleksowe określenie działań w zakresie przetwarzania i ochrony danych osobowych, gromadzonych w związku ze świadczeniem usług bądź sprzedażą produktów, podejmowanych przez E X P E R T, W a r s z a w s k a 8 5, 26 - 600 R a d o m, NIP: 9 4 8 1 0 4 2 8 4 3, REGON: 6 7 0 7 5 3 6 9 2, działalność zarejestrowana przez Prezydenta Miasta Radomia pod numerem ewid. 48608 (zwanych dalej „EXPERT”).

  1. Administratorem danych osobowych jest „EXPERT”

  2. Administrator z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych. Dane osobowe dotyczące Klientów oraz innych osób, których dane zgłosił Klient, są chronione przez administratora przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji.

  3. Odbiorcami danych osobowych są osoby działające na rzecz „EXPERT” odpowiedzialne za obsługę serwisu internetowego „TakTuTanio.pl oraz podmioty świadczące w tym zakresie usługi na rzecz "EXPERT" (np. firmy kurierskie itp.). Odbiorcami mogą być także podmioty uprawnione do otrzymania danych na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwe organy wymiaru sprawiedliwości. 

Artykuł 2. Podstawa przetwarzania danych osobowych

  1. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym brak podania danych może utrudniać bądź uniemożliwiać prawidłowe wykonanie usługi bądź zrealizowanie sprzedaży bądź udzielenie obsługi po sprzedażowej.

  2. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie: a) zaakceptowania przez Klienta regulaminu danej usługi bądź prowadzonej sprzedaży, b) konieczność wykonania umowy na rzecz Klienta, lub c) uzasadnionego interesu administratora (np. obrona przed roszczeniami czy w przypadku danych osób trzecich podawanych przez Klientów – wskazanie adresu do doręczeń innej osoby).

  3. Administrator może przetwarzać dane osób trzecich udostępnione przez Klientów do celów realizowania komunikacji, rekomendacyjnych, korzystania z usług administratora, w tym w szczególności zawarcia lub wykonania umowy, zawartej poprzez udostępnione narzędzia w ramach strony internetowej TakTuTanio.pl Klient wprowadzając takie dane oświadcza, że uzyskał od osoby, której dane wprowadza, niezbędną zgodę na udostępnienie jej danych administratorowi.

  4. Dane Klientów mogą być udostępniane innym Klientom, w przypadku gdy jest to niezbędne do wykonania umowy.

Artykuł 3.  Zakres przetwarzania danych osobowych 

  1. Dane osobowe są przetwarzane przez administratora zgodnie z przepisami prawa oraz wyłącznie w celach związanych z jego działalnością, w tym w celu zawierania i realizacji umów sprzedaży (obsługi transakcji sprzedaży Produktów, komunikacji z Klientami i rozpatrywania reklamacji), prowadzenia programu lojalnościowego, a także archiwizacji wykonanych usług bądź transakcji.

  2. Dane podawane przez Klienta wykorzystywane są do przesyłania Klientom informacji o TakTuTanio.pl, administratorze i jego usługach, realizacji usług świadczonych przez administratora, a także w celach statystycznych.

  3. Administrator może wykorzystywać adresy IP zbierane w trakcie połączeń internetowych w celach ochrony interesów Klientów bądź wyjaśnienia stanu faktycznego przy rozpatrywaniu sporów, nieprawidłowości bądź nadużyć oraz technicznych, związanych z administracją serwerami. Ponadto adresy IP służą do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie w celu ustalenia domyślnego języku interfejsu użytkownika dla danego regionu).

  4. Dane osobowe są przechowywane przez okres niezbędny dla realizacji zamówień lub prowadzenia konta Klienta w TakTuTanio.pl Po tym okresie, dane mogą być przetwarzane w oparciu o: obowiązki prawne administratora (np. w zakresie przechowywania dokumentów księgowych), czy prawnie uzasadniony interes (obrona przed roszczeniami, jakie mogą przysługiwać wobec administratora).

  5. Podczas korzystania przez Klienta ze stron internetowych w domenie TakTuTanio.pl, zapisywane są na urządzeniu końcowym użytkownika (np. komputerze, laptopie, smartfonie, tablecie) dane informatyczne (pliki cookies), używane do przechowywania w nich informacji dla potrzeb funkcjonalności – np. zapamiętywania danych i zapisywania preferencji przeglądania. Celem cookies jest ułatwienie przeglądania zasobów strony internetowej przy kolejnych wizytach. Użytkownik sam decyduje o tym, które pliki cookies i w jaki sposób są zapisywane, poprzez ustawienia przeglądarki internetowej (powszechnie używane: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Safari). Domyślne ustawienia przeglądarek pozwalają na przechowywanie plików cookies. 

Artykuł 5.  Kontrola przetwarzania danych osobowych 

  1. Administrator zapewnia osobom, których dane osobowe przetwarza, realizację uprawnień wynikających z przepisów prawa, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych, ich sprostowania, zmiany, usunięcia lub przenoszenia, a ponadto prawo do żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych oraz do wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania na zasadach określonych właściwymi przepisami.

  2. W przypadku dobrowolnego udzielania zgody na przetwarzanie danych każda osoba, której dane są przetwarzane ma prawo do cofnięcia zgodny na przetwarzanie dane.

  3. Każdej osobie, której dane są przetwarzane przysługuje prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. 

Artykuł 6.  Przekazywanie i udostępnianie danych osobowych 

  1. Dane Klientów mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości.

  2. Dane osobowe Klientów mogą być przekazywane podmiotom trzecim – w przypadkach nie wskazanych przez administratora bądź przepisy prawa – tylko za zgodą osoby, której dane dotyczą.

  3. Dane osobowe mogą być przekazywane do państw trzecich (poza państwa należące do Unii Europejskiej) z związku ze zlecaną przez Klientów dostawą Produktów.

 


Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Hurtownia odzieży TakTuTanio online to w cenach hurtowych najtaniej, nowa odzież damska online. Prowadzimy Hurtownię odzieży z odzież damska w najniższej cenie hurtowej. Nasz sklep internetowy posiada w sprzedaży tanie eleganckie swetry damskie, odzież damska online tanio. Hurtownia odzieży damskiej online, tania odzież damska w sklepie internetowym. Nasza hurtownia odzieżowa TakTuTanio ma wielu zadowolonych klientów. Hurtownia odzieżowa TakTuTanio zaprasza na zakupy modneitanie. Hurtownia odzieży damskiej proponuje, modną i tanią must have dzież damską, modne bluzki, modne swetry, modne tuniki, modne legginsy, modne kurtki i modne płaszcze w najniższych cenach hurtowych. Nasza odzież damska jest doskonałej jakości modneitanie i taktutanio. Nasz sklep internetowy proponuje ciekawą zgodna z najnowszymi trendami must have odzież damską, modneitanie bluzki, śliczne modne sukienki, nieprześwitujące legginsy, długie spódnice, swetry, ciekawe tuniki, spodnie i koszule, modne kurtki i jesienne zimowe płaszcze, kolorowe i białe koszule. Nasza hurtownia odzieży online taktutanio to tania nowa odzież damska sprzedawana online, hurtownia odzieży outlet, tania odzież damska w sklepie internetowym. Sprzedajemy tanie nowe swetry damskie, odzież damską online tanio. Hurtownia odzieży damskiej online proponuje tanią odzież damską. Taktutanio to sklep internetowy i internetowa hurtownia odzieżowa .Odzież damska w naszym sklepie i hurtowni odzieżowej modneitanie jest najwyższej jakości, modnaitania, w cenie hurtowej. Hurtownia odzieży Taktutanio oferuje niskie ceny bluzki od 5 zł tuniki od 9 zł swetry od 12 zł sukienki od 12 zł spódnice, legginsy, koszule, skarpetki. Hurtownia odzieży proponuje kilkaset różnych modeli ciekawych bluzek, modnych tunik, ciepłych swetrów, eleganckich sukienek, legginsów, pikowanych kurtek i płaszczy. Hurtownia dodzieży damskiej to także sklep online 24h z odzieżą damską – bluzkami, tunikami, swetrami, ładnymi kurtkami, sukienkami midi, sukienkami maxi, sukienkami mini. Zapewniamy dobre ceny i szybką tanią wysyłkę z naszej hurtowni odzieży damskiej. Odzież damska w hurtowni taktutanio jest modnaitania w ciekawych modnych wzorach. Hurtownia odzieży online z tanią odzieżą damską online. Hurtownia odzieży TakTuTanio ma tanią odzież damską a sklep internetowy, tanie swetry damskie, odzież damska online tanio. Hurtownia odzieży damskiej online poleca tanią odzież damską, sklep internetowy z odzieżą damską, hurtownie odzieżową.
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl